Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lasten Liikunnan Ihmemaa Ilpoisten palloiluhallissa sunnuntaisin
klo 17:00 - 19:00

AJANKOHTAISTA

Illat ja aamut ovat pimeitä, toisinaan myös liukkaita.

MUISTAKAA HEIJASTIMET!!

Ne ovat halpoja henkivakuutuksia

 

 

 

 

 

ILVARI RY - PERHEFOORUMI

 

PERHEFOORUMI

 

Ilvari järjestää silloin tällöin kysynnän tai tilanteen mukaan Perhefoorumeita. Ja tapahtuman nimestäkin voi päätellä, että kyseessä on jotakin myös ei-koululaisille, eli koko perheelle.

 

TEATTEREIDEN TILAUSESITYKSIÄ KOULULLA

Perhefoorumi voi olla vaikkapa teatterin tilausesitys Ilpoisten koulun palloiluhallilla, johon Ilvari myy lippuja toisinaan huomattavastikin edullisemmin kuin muut samaan esitykseen toisaalla. Tällaisia teatteriesityksiä ovat olleet mm. monet suositut Tatu ja Patu -esitykset (Linnateatteri).

Miten tämä liittyy vanhempainyhdistystoimintaan, voi joku kysyä. Koulussa on paljon oppilaita, yli 300, ja joukkoon mahtuu todella paljon erilaisissa tilanteissa olevia perheitä. Joidenkin voi olla todella vaikea järjestää kulkua keskustaan tai muualle päästäkseen lasten kanssa teatteriin. Tai esteenä voi olla vaikkapa raha. Ilvarin tilausesitysten liput ovat yleensä reilusti halvemmat kuin muissa vastaavissa.

 

LUENNOITSIJA AJANKOHTAISESTA AIHEESTA

Ilvarin toiminnan alkuvuosina, 2010 ja 2011, se järjesti 2-3 kertaa lukuvuodessa Perhefoorumi-tapahtumia sellaisella konseptilla, että aikuisille oli tilattu luennoitsija puhumaan ajankohtaisesta aiheesta ja samaan aikaan lapsille oli ohjattua toimintaa koulun salissa. Aiheita tai luennoitsijoita olivat esim. poliisi, nettipoliisi, seksuaalikasvattaja, mediakouluttaja, SoMe.

Tapahtumat olivat alkuun suosittuja, mutta kysynnän hiipuessa tällaiset Perhefoorumitapahtumat jäivät vähemmälle ja niitä on järjestetty hieman erilaisina tapahtumina tarpeen mukaan.

 

LASTENVALVONTAA VANHEMPAINILLOISSA

Muutamana viime vuotena Ilvari on järjestänyt tai ollut mukana järjestämässä lapsiparkkia, kun koululla on ollut lukuvuoden alussa yhteinen vanhempainilta kaikille luokille. Tämä on mahdollistanut monelle osallistumisen vanhempainiltaan, kun perheen pienimmät on voinut viedä lapsiparkkiin.